Followers

Monday, May 9, 2011

kaLah or KalAh...

hurm..kecewa,sedih,bengang,ape lagik eh..cam semua jek negatif..hahahah.asal nak emo2 nie. grrr.. relaxla cimirr.. chill laa. senang la kan nak pujuk2 orang.. hahaahha.. tapi diri yg merasa nie,bapek ahh.. tak tenang giler kan. saya pon camtu,selalu ja dok pujuk2 org, memang senang kan,modal air liur ja, tapi sekurang2nye, dak mengurangkan tahap kekecewaan di diri ku ini,thanx my dear friends.. :)

nak tau kenapa saya nie bukan men emo2 nie.hahahaha.. entahlaa.. simple jek kott.. coz kiteorg xdpt layak ke top 16 tournament futsal hari semalam, hahaa..before nie,sama gak, tapi... saya cam terlebih kecewa kali nie kot, coz bnyk sgt mistakes time game. fuhh.. yela2. kawan2 saya datg dari kl,selangor, bayar duit minyak,hotel, tapi tuk2, kalah awal lak. thanx la kawan2 SBPIS.. korang the best laaa.. terharu saya beb, semalam after kiteorg kalah game 3 semalam,saya memang terduduk abes la kat tepi court tu,tapi bebdk len,relax jep, diorang yg tenangkan saya lakk.. diorang tak pikir lansung pasal duit ka,ape ka, memang relax jela, enjoy the game. naseb bek la murah ckit tournament nie,just rm75, selalu memang over rm100 la.. diorg just nak bersama kawan2 seasrama dulu kan. korang terbaik la.. saya seyes cam nak gantung jek kasut futsal tu da, tapi kekawan gak pujukk.. adeyh,cam ape lak kan, hahaa.. maybe kiteorang tade luck kan, yela, da nak dekat 2 tahun x men bersama, susah nak carik chemistry tu balek, hahhaa.. kalau dulu yela, tiap2 petang men sama2, bnyk game kiteorang menang peringkat negeri,daerah. haha.. tapi disebabkan da lame xmen, susah nak carik chemistry blek, hahha. mane xnye, diorang dtg ari sabtu ,lepak hotel, pastu ahad straght g klebang,men futsal. hahaha. tanpa training.. grr.. nak tau x ape result kiteorang men aritu.. jap2.

kupu-puku fc vs 2-raid-3raid fc
                  0  -   3

kupu- puku fc vs  klebang fc
                  4   -    1

mosabbach fc  vs   kupu-puku fc
                 2     -     0

haahha..so,kiteorang no 3 grup la,tak dpt g top 16 team, hampa bai, member2 cadang,pasnie,kene bnyk training bersama laa. hahaa. payahnyee.. masing2 dok jauh kot, erm, tournament seterusnya, karnival futsal harian metro di melaka, awal bulan Julai.. wow!. memang payah la kan, tapi kiteorang just try luck jep, so bnyk lagik time untuk berlatih. huhuhuhu.. saya syg kawan2 saya.. sekian terima kasih. :)

3 comments:

fierapirot said...

jangan sedih and kecewa..mungkin ade hikmahnye xmenangkan,rezeki korang menang mungkin kat tempat lain. ..=)..

MiZz fLoVeWiSh said...

hahah..lek lu cimir ! ! jom minum teh,sy blnja..awk bayar...ka
h2

Noorzahin.... said...

tu la..aku tak de..!hahaha