Followers

Wednesday, May 4, 2011

cUUUnnnn!

wow!..tajuk tak boleh bla. hahahahaha.. saya baru je tgk weiii. aritu,kawan saya cakp cite die not bad la. tu yg g carik kat internet tu,link donlot tu. huhuhu..sape nak,leh la minx kat saya yup!.. mula2,xtau gak cite die camne,tapi da macam tgh2 tu,baru la leh catchup ape yg nak disampaikan dalam cite nie, tapi kan.. erm,saya cam xleh kaitkan ape kene mengena tajuk tu,ngan jalan cite tu,hahahaha , sape tau,leh la komen entry saya nie eh...huhuhu..tapi best la cite die,membawa seribu makna..hehe

nie la citenyeee..CUN

nie la die,pelakon yang menceriakan filem tuu..


kalau korang nak tau citenye camne,tgk la dulu..best gak la.. sokong la filem tempatan beb.. hehe. cite nie,pelakon utamanye adalah maya karin yang seyes cun, ngan remy ishak yang giler panas barann!.. hahaa..but sweet bai ending cite nie..tgk au.
tagline cite nie..
"sapa kate,KLCC ngan sawah padi tak leh bersatu?.."
hahaa..enjoy the filem deyh..^_^

7 comments:

Jaringan Jejari said...

cerita ni sy dah tengok...crita yang best.. lawak pun lawak.. sedih pun sedih... terbaik...

Izyan Masri said...

YAN TAK SEMPAT TENGOK LAGI.MCM MANA NI :D

Rafidah Farhana said...

youtube dah upload laaa~
thehehe, kantoi tgk kat youtube,

www.fierapirot.bolgspot.com said...

nak tengok tapi xkesampaian nak download..hehehe=)

Nurulee said...

belom tgk lagi. hehe xD

Nurulee said...

belom tgk lagi. hehe xD

norakmaMamat said...

dah tgok..n pernah jugak jd tjuk entri kite...hehe