Followers

Sunday, April 17, 2011

go0dBYe..

halooo0o0..anybody home?..hehe..sorry la,da lama tak update blog,yela,sibuk habiskan masa berjalan2 ngan kawan2..saya tak suke betul ngan satu perkataan nie..tapi setiap orang akan melaluinye, setiap pertemuan,mesti ada perpisahan..x kira la ape bentuk perpisahan. haha..asal nak sedih2 nie.. memek muke memang ta leh watpe la kan, sedih tu, memang la sedih kan, tapi kite kena lah terima hakikat.. yang i'm officially ex PASUM. hahaa..tak sangka,setahun nie, memabawa pelbagai kenangan suka dan duka, even sibuk belajar(belajar la sgt kan)..tapi still ada benda yg nak dirindui..especially my housemate,yg 3 org lagik tu..haha..korang bayangkan la..katil ada 2 je,tapi tidor sampai 4 org..ahhaa.si jiran membawa tilam nya ke bilik saya..hahaa.bersempit la kami..tapi seronok bai!..tak best dok dorang jek..yela,beser dulu dok dorm sampai 16 org kan,tu yg nak riuh rendah skit bilik nie..hehee..saya juga merindui bebudak kelas saya..C3 group members..even kami tak berapa rapat di luar,kadang2 memang bersama,tapi kami sepakat je wat sama2, copy mengopy time kuiz..hahaa.its cool babe. huhu,biarlah kesedihan nie bertapak di hati.setahun yang memberi seribu makna..dulu macam nie la,time habes SPM,nak tinggalkan asrama,punyalah sedih,sama macam sekarang. setahun yg amat pendek..ahhaa..sedih baii...nak wat camne,,ada rezki kite jumpelah eh..insyaAllah..kalau kita saling mengingati,tak kan lupenye kekawan yg cheerfool nie..hahaa.adui..sedih..nanti saya update la pasal perjalanan yang kiteorg lalui hujung minngu nie..ehhee..okey..mood sekarang..memang sedihh..tapi cover la kan..macho hak?..hehe..



nie la ahli c3 yg bakal dirindui nanti..hehe

3 org yg membising kan bilik yg satu..


hanya zaman belajar je yg mengajar kita erti sahabat & remaja
bila zaman itu berlalu,
nescaya ia xkan kembali,
masa ini jua kita membawa haluan masing2
mungkin sukar untuk kitasemua bersatu kembali
dalam 1 tempat sekecil 1 bilim darjah,
belajar,makan,main bersama,
terbukti zaman pelajar adalah zaman remaja 
yg sukar dilupakan
mungkin 1 hari nanti,
kita akan menangis kerna
rindukan zaman belajar yg sgt indah...

i will miss each person of u..

7 comments:

minniemira said...

gonna miss u toooo.....

ladysyafiah said...

akhirnya....tamat suda

Syimir said...

mia: hahaa..even kita x rapat,tapi kita still ingt ape yg penah kita lalui di pasum nie..:)

Syimir said...

syafiah:yeah!.sudah tamat,tapi sedih sudah..

Masthura Yahaya ;) said...

will miss syimir too :)
take care,

lisa said...

dah nak habis study?

perpisahan tu biasa. :)

Izyan Masri said...

ADA ORANG DAH MERDEKA ;P