Followers

Tuesday, March 19, 2013

New Semester :)

Assalamualaikum..... lama betul tinggalkan blog nie. hiks. tetiba terdetik balik utk berblogging.
kenapa? terdetik la. tak tahu kenapa. ya.
sem nie dah masuk majoring. I mean, majoring in my course.
agak tertekan di sini. tak tahu kenapa.  tapi still hidup dalam keadaan ceria sentiasa  :)
sem nie amek 18CH gak la. tak tahu kenapa tetiba menggila ambil sampai amek byk mcm tu *byk ke?
ada tak junior2 yang amek engineering and nak pursue majoring automotive?
sem nie amek subjek nie :

CALCULUS 2
FLUID MECHANICS
INTRO TO AUTOMOTIVE
MECHANICS OF MATERIAL
ECONOMICS FOR ENGINEERING
MATERIAL SCIENCE & ENGINEERING
AUTO LAB 1

mula -mula ingt macm nak try2 la amek 18CH nie.rasenye mcm boleh. tapi now,really rasa terbeban.hahaha. 3 subjek everyday. except jumaat ,ada lab di petg hari. cuba bayangkan kalau ada kuiz ketiga2 subjek di dalam satu hari yang sama? woahh.. aku tak rasa lagi lah camtu.tapi dah rasa straight seminggu ada kuiz everyday. no life at all. I mean.. malam dok hadap buku jela . petang g riadah jugak. semalam baru lepas midterm MATERIAL. khamis nie ada 2 quiz. jumaat nie ada midterm MECHANICS. ehem. nextweek da midsem break.happy holiday. :)

p/s : jangan tension2.usaha dulu.yakin pada Allah .insyaAllah berjaya. :)

4 comments:

Dila Donghae said...

haha. dia mai balik dah.. :D

anasyahna said...

All the best! :)

Zakaria's daughter said...

calculus orang amek sem depan :3

hikhiks, all the besttt eh

Leadership Developmant Training said...

nice blog :)

salam kenal dari kami outbond di malang :)
jangan lupa kunjungi kami di website kami : http://www.nolimitadventure.com/