Followers

Friday, December 16, 2011

JUMAAT's song

Assalamualaikum..

di atas kesempatan nie,den nak tujukan lagu laa.. rasenye lagu nie da lama kot,tapi  baru je nak dengar2 kat bilik. hahahaha.. amat meninggalkan kesan yang mendalam rasenye, bagi diriku laa lagu nie dapat membuatkan aku rase..."oh,bnyknye dosa ku Ya Allah..."  malas nak letak lagu kat blog nie, carik sendiri la eh.just lirik je ku sertakan buat rakan2 blogger ku :)

selamat mencari dan moga hidup kita dirahmatiNya :)

PadaMu ku bersujud- Afghan.


ku menatap dalam kelam
tiada yang bisa ku lihat
selain hanya nama-Mu Ya Allah
*courtesy of LirikLaguIndonesia.net
* esok ataukah nanti
ampuni semua salahku
lindungi aku dari segala fitnah
reff:
kau tempatku meminta
kau beriku bahagia
jadikan aku selamanya
hamba-Mu yang slalu bertakwa
ampuniku Ya Allah
yang sering melupakan-Mu
saat Kau limpahkan karunia-Mu
dalam sunyi aku bersujud
repeat *, reff
repeat reff
pada-MU 

sorrylah,coz rarely update my blog :(

peace no war :)

4 comments:

teha. said...

lagu afgan yg hensem tu. hehe.

EZAN IDMA said...

jarang update? knp? bz ke?

Syimir said...

teha. : haha.ensem ke? xpenah lak tgk muke die.ahaks..hehe

EZAN IDMA : kak,xdelah busy,just internet susah nak dpt la kat uia nie.hehe

iznie said...

same lah.
jarang dah update blog.
semacam berat je tgn ni.
HAHA