Followers

Sunday, February 27, 2011

O0o0o0chOkss...

Assalamualaikum,semua..haha..tajuk post arinie,pasal ochok.atau nama sebenarnya..AIMAN ASYRAF MUHAMMAD..huhu..tinggal kat batu berendam,melaka..hehe..asal ngan die??...erm..die telah pon selamat pergi..meninggalkan saya di Malaysia..huhu..die bru je fly ke Seoul.amek engineering.haha..aku da anggap die as my best giler friends kot..haha..seyes sedih die da fly..maybe take 4-5 years kat sane kot..erm..terkenang la kisah before2 nie..aku selalu jek tidor kat umah die..die selalu jek ajak aku keluar jejalan melaka..kteorg g interview JPA pon sesame..tapi,rezeki die la dapat fly..hehe..tahniah la ochok..even,tyme ko dapat tawaran tu,ko tanye ak da tau rsult lom..then,aku cakap la lom keluar lagik..ko pon mengiyakan nya..tapi,akhirnya,,ko bgtau gak aku.even amat berat bagi ko..huhu..agak sedih di situ,coz ta dapat peluang tu..hehe..tapi xpe..insyaAllah..I'll try harder for my foundation..=)....ehhe..thanx ochok..ko bawa seribu kenangan kepada aku..harap,ko ta lupekan aku..setelah kita bersama 5 tahun kat SBPIS..then..ta putus hubungan gak after spm..thanx bebanyak..hari tu..aku ingatkan ar mata yg sekian lama tak menitik nie,akan menitik la..tapi..disebabkan telatah kawan2 aku yg sama2 datang hantar ochok..ta dapat la nak air mata nie nak keluar..heheh..kena la cover ckit depan puan AIN kite tu..hehe..sabar la bebanyak eh puan AIN..hehe..ochok pegi untuk study..hehe..

inilah kekawan ak yg sempat untuk pergi menghantar ochok ke korea..

moga kamu berdua bahagia ke anak cucu..



tyme dinner form kat skola..die maen ajak jek aku perform kat atas pentas kecik tu..
"twinkle away-brainstewz"

nie la bebdak lelaki yg menceriakan hari aku pada malamtu..

 hehe..tu la serba sedikit pic kekawan aku yg terbaek..dari SBPIS o0ouh..hehe...aku ersyukur ad kawan cam korang semua..

p/s untuk saudara aiman asyraf a.k.a..ochok..
=chok..ko kat sane,study tol2 eh..nanti jangan lupe blanjer aku lak pas da jadi engineer tersohor..hehe..jangan lupe sembahyang..it's our responsibilty as muslim..kite da jadi sahabat da lama da..jadi,jangan la lupakan aku..ingat Allah,ibu bapa..dan puan ain ko tu eh..jangan ko ngade2 carik lain lak..insyaAllah aku doakan kita sama2 berjaya dunia akhirat bersama rakan2 kita yang lain..take care sahabatku...

2 comments:

Fathin Ain Aziz said...

huwaaaaaaaaaaa cimirrrrrrrrrrrr. suke buat aku melalak kan tengah2 malam bute nieeeee :'((((

jaja said...

ciimmiirrr....
ain,nak join!!!!!!!!!!!!